Amsterdam Convention Factory

De Amsterdam Convention Factory, kortweg The Factory en Theater Fabriek Amsterdam zijn onderdeel van de Stage Entertainment. Gesitueerd in het historische hart van de hoofdstad, vormt de Factory de basis voor uiteenlopende activiteiten op verschillende gebieden.

Van industriële nalatenschap is The Factory getransformeerd naar een karakteristieke en eigentijdse omgeving die tegemoet komt aan de actuele beleving van diverse doelgroepen. De omarming van het terrein en haar elementen heeft geresulteerd in een unieke symbiose tussen stijl, inhoud en functionaliteit.

Foodcourt

U komt binnen in de stijlvolle APD, ruim van opzet met bovendien een kleinere entree aan de waterzijde. De tweede ruimte, de SW 38, heeft een vast podium en een logistieke indeling die mogelijkheden biedt voor diverse evenementen. Tussen de APD en de SW 38 bevind zich de modern vormgegeven Foodcourt, voorzien van 4 vaste buffeteilanden en bars. Boven de Foodcourts de Vide, welke is omgetoverd tot het trendy restaurant van Herman den Blijker.

Het paradepaardje van de locatie is echter de BAD zaal met felgekleurde ‘buizenwand'. Vanaf maart 2004 is in deze zaal de Theater Fabriek Amsterdam gehuisvest. Behalve de theaterzaal, met haar ruim 1000 vaste plaatsen, zijn alle ruimtes flexibel in te richten afhankelijk van uw specifieke wensen.

BAD
Capaciteit: maximaal 4000 personen.
APD

« Terug naar overzicht