Beachclub Sunrise

Laat je verrassen door de perfecte ambiance van deze unieke evenementenlocatie aan het water van Aquabest te Best (nabij Eindhoven). U kunt de gehele locatie of één van zalen huren voor alle gelegenheden. Een bruiloft, bedrijfsfeest, evemenent, jubilea, noem het maar op. Alles is mogelijk!

beachclub sunrise beachclub

Door de bijzondere ligging aan het ruime zandstrand, de 3 meter hoge palmbomen en de mooie olijfbomen waant u zichzelf lekker in een relaxte sfeer. Weer of geen weer, bij beachclub Sunrise krijgt u altijd de ultieme vakantie feeling!

Beachclub Sunrise heeft twee zalen, geheel in zomerse stijl. De Sunset, ingericht met Oosterse invloeden, is een zaal tot maximaal 150 personen. De zaal Sunrise, van 150 tot 450 personen, is erg sfeervol, mede door het schitterende uitzicht op het water. Beide zalen hebben een eigen DJ-Booth en kunnen ingericht worden zoals u het wenst.

Inteieur Beachclub

Beachclub Sunrise is de ideale locatie voor het houden van een bedrijfsborrel of -barbecue, een spetterend personeelsfeest, een kerstborrel of bijvoorbeeld een productpresentatie. Er zijn diverse ruimtes beschikbaar die het gehele jaar door verhuurd voor groepen tot meer dan 3.000 personen. Wilt u een speciaal thema? Dat kan. Wilt u het hele strand inzetten voor meer dan duizend personen? Ook dat is geen probleem. 

« Terug naar overzicht