Theater de Leest

Maison Luuk Exclusieve Catering is de huiscateraar van Theater De Leest. Theater De Leest biedt meer. Vergaderingen, presentaties, symposia, congressen of recepties krijgen door de uitstraling en ambiance van De Leest een extra dimensie. Zeker in de 525 zitplaatsen tellende theaterzaal. Hier zijn de mogelijkheden om uw bijeenkomst met licht, geluid en beeld theatraal te omlijsten natuurlijk onovertroffen. Als u met uw presentatie of evenement een verpletterende indruk wilt achterlaten, kunt u zich geen betere accommodatie wensen.

Uitgekiende vergadermogelijkheden
Naast de grote theaterzaal beschikt De Leest over diverse andere zalen die afhankelijk van uw behoefte kunnen worden ingezet voor kleinere gezelschappen tot groepen van ruim 100 personen. Daardoor bestaat de mogelijkheid om naast plenaire sessies ook zaken in kleiner verband te bespreken en uit te werken. Uitgekiende combinaties tussen de zalen en de ruimtelijk ingerichte foyer maken De Leest bijzonder geschikt voor bijeenkomsten en evenementen. Het intieme theatercafé of de centraal gelegen foyer zijn daarbij een prima plaats voor een informele, maar gepaste afsluiting.

Culinaire verzorging
Uiteraard wordt ook de inwendige mens professioneel verzorgd door onze huiscateraar Maison Luuk Exclusieve Catering. Op elke cateringvraag komt De Leest met een passend antwoord. Van een eenvoudige of uitgebreide lunch of borrelgarnituur tot en met uitgebreide warme en/of koude buffetten of diners op niveau.

« Terug naar overzicht