Walking dinner, buffet of à la carte?

Een geslaagd feest gaat door de maag. Als de culinaire traktaties top zijn, zal uw feest extra lang herinnerd worden. Onze koks komen graag aan ieders wensen tegemoet. Een walkingdinner, een buffet of à la carte: uw gasten worden hoe dan ook verwend met de mooiste bereidingen van de beste producten.

Kiest u voor à la carte, dan bieden we een manier om zo min mogelijk eten te verspillen. We kunnen namelijk een miniwebsite inrichten, waarop uw gasten hun voorkeuren kunnen aangeven. Zij raken extra betrokken bij het aanstaande evenement, u weet zeker dat uw gasten tevreden zullen zijn.

Tijdens het feest wordt zoveel mogelijk op locatie gekookt. Voor u en uw gasten betekent dit dat de producten gegarandeerd vers worden geserveerd. Voor onze planeet betekent het zelfs dubbele winst. Het eten wordt immers niet geprepareerd, gekoeld, getransporteerd en weer opgewarmd. Daarnaast wordt verspilling voorkomen, omdat er tijdens het feest extra volume geproduceerd kan worden. De energiebesparing is enorm, het afval minimaal en de kwaliteit van het eten van topniveau.